Activiteiten
Naast onze gebruikelijke groepslessen organiseren wij regelmatig verschillende activiteiten op ons manegebedrijf. Onderstaand hebben we een aantal activiteiten voor u uitgelicht:

Voor de kids hebben we onze spelletjesmiddag waarbij ze als team te paard en in/rond de manege de strijd met elkaar aangaan door middel van verschillende leuke spelletjes. Ook een verjaardag kan bij ons gevierd worden. Het kinderprogramma bestaat o.a. uit een rondleiding, paardrijles en daarna frietjes eten met daarbij een snack.

Ook volwassen zijn van harte welkom voor bijvoorbeeld een leuke middag met collega's, familie of vrienden. Samen een uur paardrijden waarna er in onze gezellige foyer nog nagepraat kan worden met een drankje en eventueel een hapje.

Voor diegene die af en toe eens willen paardrijden of het een keer willen proberen hebben we onze gelegenheidslessen. Deze worden gehouden op o.a. donderdagavond van 20.00-21.00 uur. Een leuke manier om te kijken of paardrijden ook de sport voor jou is of misschien je ervaringen van vroeger weer een keer op te frissen. Leuk voor ouders zodat ze wat meer inzicht krijgen in het paardrijden van hun kind met natuurlijk het uiteindelijke doel om op vakantie met je kind een verantwoorde buitenrit te maken!!

Voor diegene die meer van de teamsporten zijn hebben we onze carrouselles. Carrouselrijden is een onderdeel van de paardensport die door een team van 8-16 ruiters en amazones bedreven wordt. Er wordt twee aan twee in colonne gereden en maken daarmee diverse figuren en formaties. Het showelement hierbij is groot omdat er uiteindelijk ook op muziek gereden gaat worden.

De juiste houding en zit is zeer belangrijk te paard daarom kunt u bij ons ook terecht voor speciale zitlessen waarbij de nadruk ligt op verschillende oefeningen die de houding en zit verbeteren.

Verder worden er regelmatig vaardigheids- en springlessen georganiseerd.


De **** FNRS manege van de Bommelerwaard!!!
Jan Stuversdreef 1-3
5315 NZ Kerkwijk
Tel: 0418-561523
Mail: info@hcbkerkwijk.nl


Routeplanner
Hippisch Centrum Bommelerwaard