Pensionstalling
De **** FNRS manege van de Bommelerwaard!!!
Bij ons is er de mogelijkheid uw paard of pony te stallen. Wij bieden u goed geoutilleerde pensionstallen aan waarbij u toegang krijgt tot vrijwel alle aanwezige faciliteiten op onze manege.

Hierbij kunt u denken aan de afgesloten zadelkamer, afspuitplaats met warm en koud water, solarium, binnenmanege, buitenmanege, weide, trailer parking, heerlijke uitrijmogelijkheden door de natuurgebieden. U heeft de mogelijkheid om "thuis" mee te starten met FNRS, KNHS, vaardigheid en springwedstrijden. Ook kunt u bijvoorbeeld met uw eigen paard mee gaan rijden in één van onze carrouselteams of een springles volgen. Tevens hebben wij een paardensportmasseur  in huis. Als pensionklant kunt u tegen gereduceerd tarief u paard laten behandelen.

Daarnaast mag u als pensionklant per paard/pony twee maal in de week (in overleg en als er plaats is) meerijden in de les terwijl er maar één les berekend wordt op uw kwartaalkaart. Daarnaast kunt u uiteraard buiten de lessen om vrijblijvend gebruik maken van de binnenmanege en de buitenmanege.De paarden/pony's worden regelmatig gemest, iedere dag opgestrooid en 3 maal daags gevoerd. Onze vaste hoefsmid komt één keer in de twee weken op de manege. Daarnaast hebben wij goed contact met onze dierenartsenpraktijk. Er is 24 uur per dag iemand aanwezig op het bedrijf zodat er altijd controle is mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Kortom, genieten van uw paard/pony terwijl alle zorgen u uit handen genomen worden!!!


Heeft u vragen, wilt u eens een kijkje komen nemen of is er iets niet duidelijk. Neem dan gerust eens contact met ons op.

Jan Stuversdreef 1-3
5315 NZ Kerkwijk
Tel: 0418-561523
Mail: info@hcbkerkwijk.nl


Routeplanner
Hippisch Centrum Bommelerwaard