Met de camper.......
De **** FNRS manege van de Bommelerwaard!!!
Indien u met uw camper op vakantie bent verwelkomen wij u graag op het Hippisch Centrum Bommelerwaard. Als camperplaats voorzien wij in electriciteit en kunt u gebruik maken van onze toiletvoorzieningen op de momenten dat de manege geopend is. Er is WiFi aanwezig.

De Bommelerwaard beschikt over vele bezienswaardigheden om een vakantie door te brengen, hieronder hebben wij er een paar voor u uitgelicht...

Uiteraard kunt u via ons te paard genieten van de prachtige natuurgebieden die de Bommelerwaard heeft, zoals onder andere "De Rampert" en "De Lieskampen". Maar ook een wandeling met of zonder hond is erg aangenaam! Daarnaast zijn er diverse leuke fietsroutes en wandelroutes door het mooie rivierenland.

Op het eiland van Nederhemert vindt u onder andere het Kasteel Nederhemert met daarbij een speeltuin waar u terecht kunt voor speelplezier of het nuttigen van een kop koffie met gebak, pannenkoeken en uitgebreidere maaltijden.

Daar waar de Maas en de Waal samenkomen staat het bekende Slot Loevestein bekend van Hugo de Groot die daar ontsnapte uit een boekenkist.

Zaltbommel is een prachtig oud vestingstadje gelegen aan de Waal. In Zaltbommel kunt u gezellig winkelen en prachtig wandelen langs de boulevard om daarna te genieten van een drankje op één van de vele terrasjes. Op dinsdagochtend en zaterdagochtend staat er altijd een grote weekmarkt waar u uw boodschappen kunt doen. Voor meer informatie voor activiteiten vanuit Zaltbommel zoals bijvoorbeeld stadswandelingen en fietsroute's kunt u terecht bij TRIP (Toeristisch Recreatief Informatie Punt) www.tripzaltbommel.nl Daarnaast kunt u bijvoorbeeld heerlijk pannenkoeken gaan eten in het Pannenkoekenhuis de Waterpoort!

Voor groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld een buggytour, solex rijden, tandemtochten, vestinggolf kunt u terecht bij www.bommelsuitje.nl Zij kunnen voorzien in diverse outdooractiviteiten.

Een klein stukje verderop ligt het toeristische vestingstadje Heusden, ook hier kunt u weer genieten van de prachtige oude stad met leuke winkels en terrassen. De winkels zijn op zondag geopend.

De grootste stad in de regio is de Bourgondische stad Den Bosch. In 2010 is deze stad beoordeeld als meest gastvrije stad van Nederland. Voor meer informatie omtrent Den Bosch verwijzen wij u graag door naar www.vvvdenbosch.nl

Voor meer informatie over de Bommelerwaard en de bezienswaardigheden kunt u ook terecht op www.bommelerwaardgids.nl. Meer weten over wat er te doen is in de Bommelerwaard? Dan kunt u hier terecht: De uitagendaJan Stuversdreef 1-3
5315 NZ Kerkwijk
Tel: 0418-561523
Mail: info@hcbkerkwijk.nl


Routeplanner
Hippisch Centrum Bommelerwaard