Camperplaats

Indien u met uw camper op vakantie bent verwelkomen wij u graag op het Hippisch Centrum Bommelerwaard. Als camperplaats voorzien wij in elektriciteit en kunt u gebruik maken van onze toiletvoorzieningen op de momenten dat de manege geopend is. Er is Wifi aanwezig.

De Bommelerwaard beschikt over vele bezienswaardigheden zoals de prachtige natuurgebieden “De Rampert” en “De Lieskampen”. Hier kunt u een heerlijke wandeling of fietstocht maken.
Op het eiland van Nederhemert vindt u onder andere het Kasteel Nederhemert met daarbij een speeltuin waar u terecht kunt voor speelplezier en een kop koffie.
Daar waar de Maas en de Waal samenkomen staat het bekende Slot Loevestein bekend van Hugo de Groot die daar ontsnapte uit een boekenkist. Zaltbommel is een oud vestingstadje gelegen aan de Waal. Hier kunt u gezellig winkelen en prachtig wandelen langs de boulevard om daarna te genieten van een drankje op één van de terrasjes. Een stukje verderop ligt het vestingstadje Heusden, ook hier kunt u weer genieten van de prachtige oude stad met leuke winkels en terrassen.

Kosten: €15,00 per nacht.